Værksted

GRATIS Synstjek // Lille service eftersyn // Stort service eftersyn

Er din bils servicebog stemplet hos Mekonomen Autoteknik, giver det dig sikkerhed og værdi til din bil. 3 års garanti på reservedele


Værksted

At køre sin bil på værksted er som at gå til tandlæge. Et nødvendigt onde som koster penge. Derfor mener vi det er ekstra vigtigt at gøre det til en god oplevelse.Det kræver at vi er gearet til at reparere alverdens forskellige bilmodeller. Vores værksted er altid ajour med de nyeste bildata, da vi samarbejder med Bosch Auto-teknik - Danmarks førende virksomhed inden for biltekniske data.

Det kræver samtidig, at vi er gearet til vores kunder, som også er vidt forskellige og har forskellige behov. Men ens for alle gælder, at vi stræber efter at gøre op med branchens til tider trængte rygte ved at minimere fejl mest muligt, for fjerne dem fuldstændigt kan ingen.

Det er vigtigt at den næste kunde ikke bare kommer med bil nr. 5 en tilfældig onsdag. De fleste mennesker er glade for deres biler og har investeret mange penge i dem. Derfor bør vi også behandle dem som var det vores egne.
Copyright Servicecenteret © 2008-11

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2017 by Nick Jones.Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.