Værksted - Klima - A/C

Er din bils servicebog stemplet hos Mekonomen Autoteknik, giver det dig sikkerhed og værdi til din bil. Desuden har Mekonomen Autoteknik 3 års garanti på reservedele
Stort service eftersyn
Lille service eftersyn
GRATIS Synstjek
BellAdd servicerensBellAdd service rens beskytter din motor og giver op til 20% bedre brændstof økonomi. Prisen for en komplet service rens i forbindelse med service er kun kr. 395,- excl. moms.
Læs mere om vores service ved at klikke på pile til venstre.     

Klima-katastrofe:

Konsekvenserne af manglende vedligeholdelse

Der findes en let og enkelt metode til at minimere kølemiddeltab og dermed forebygge følgeskader:
Regelmæssig vedligeholdelse på et klimaværksted. Den, der prøver at spare på serviceeftersynet, vil blot komme til at betale ekstra på et senere tidspunkt.
Hvis kølemiddelniveauet falder ned under et bestemt påfyldningsniveau, tager anlægget alvorlig skade.
Anlæggets "hjerte", kompressoren, vil ikke længere blive smurt tilstrækkeligt. Kompressoren kører varm og går i stykker. Udgifter til en ny: Rundt regnet fire tusind kroner. Sammenlignet hermed er udgifterne til det årligt anbefalede eftersyn af klimaanlægget minimale!

Klima-service:

Vedligeholdelse frem for reparation!
Alle biler med klimaanlæg bør mindst én gang årligt køres til eftersyn på klimaværkstedet. Om ikke andet så for at kontrollere den vigtigste sliddel, tørreren. Den udtrækker fugt og snavs fra det cirkulerende kølemiddel. Dens levetid er begrænset ligesom motorfilterets. Det bedste tidspunkt for et klimatjek er i foråret – inden det bliver rigtig varmt. Hvilke enkelte trin, et serviceeftersyn bør indeholde, fremgår af nedenstående anbefalinger fra klimaanlægsspecialisten

Tilbud på eftersyn af dit klima eller air-con anlæg

1 års eftersyn kr. 795,00 excl. moms (993,75)
Incl. op til 250g kølermiddel.
Copyright Servicecenteret © 2008-11

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2017 by Nick Jones.Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.