Stenslagsreparation

Stenslagsreparation – undgå en ubehagelig overraskelse

Har du været udsat for et stenslag på forruden, er det vigtigt at bestille en tid til reparation hurtigst muligt. Et mindre stenslag i forruden kan på kort tid udvikle sig til en stor revne, som ikke kan repareres. I dette tilfælde kræver det en komplet udskiftning af hele forruden.

Et stenslag kan typisk repareres hvis størrelsen på stenslaget ikke er større end en
2-krone, og er placeret mere end 5 cm fra rudekanten. Men det er vigtigt at opsøge din mekaniker for en professionel vurdering af dit specifikke stenslag.

Når stenslaget først er sket er det en god ide hurtigst muligt at dække det til. Dette er med til at afskærme hullet fra vand og snavs. Hvis vand eller snavs trænger ind i stenslaget, kan dette medfører at en reparation evt. ikke er mulig. Dette vil betyde, at der kan være en betydelig større regning i sigte, da det kræver en hel rudeudskiftning.

Vi anbefaler at tage selv de mindste stenslag alvorligt, og køre forbi dit lokale Service Center ved første mulighed, for at undgå en ubehagelig overraskelse.

Vores professionelle mekanikere kan i de fleste tilfælde reparere et stenslag i forruden, så den helt store udskiftning kan undgås.

Kontakt os for professionel hjælp til reparation af stenslag via telefon 47 10 09 17 eller send os en mail på js@service-centret.dk, eller benyt kontaktformularen her på hjemmesiden.

Kontakt

Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Åbningstider værksted:
Mandag-Torsdag: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-15.00

Services