Airconditionservice

Airconditionservice – et professionelt aircondition tjek

Hos Service Centret anbefaler vi at få udført en airconditionservice, så du kan være sikker på at din aircondition fungerer optimalt.

Vi tilbyder service, rens og kontrol af din aircondition, som sikrer at funktionen virker upåklageligt og at den ikke udskiller bakterier i bilens kabine.

Det er ideelt at få udført en airconditionservice minimum hvert andet år. Hos service Centret anbefaler vi derudover at få et aircondition-tjek efter hvert kørte 15.000 km, eller som minimum én gang årligt. Dette er med til at forlænge anlæggets levetid, og du sørger på samme tid for at undgå lugtgener og uren luft i bilen.

For at reducere og undgå et svigt af dit airconditionanlæg, anbefaler vi regelmæssige tjek og service af dit airconditionanlæg. Derudover opstår der årligt fordampning gennem slanger og samlinger som fører til at ca. 10 % af kølemidlet, som befinder sig i kredsløbet, forsvinder.

Dette kan medføre:
– En nedsat ydeevne
– Forårsage alvorlige kompressorskader (store reparationsudgifter)

Derfor er det altid en god investering med en airconditionservice og aircondition-tjek.

Hos Service Centret gennemgår vi følgende ved en airconditionservice:

  • Udskiftning af kølemiddel
  • Tæthedskontrol
  • Visuel kontrol af alle komponenter
  • Funktions- og ydelseskontrol
  • Desinficering af luftdyser og fordamperen

Kontakt os for professionel hjælp til airconditionservice- og tjek via telefon 47 10 09 17 eller send os en mail på js@service-centret.dk, eller benyt kontaktformularen her på hjemmesiden.

Kontakt

Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Åbningstider værksted:
Mandag-Torsdag: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-15.00

Services