Dæk opbevaring incl. hjulskift

Dæk opbevaring inkl. hjulskift – et perfekt tilbud til dig

Hos Service Centret klarer vores professionelle mekanikere, med mange års erfaring, alt du og din bil kunne have brug for.

Er du på udkig efter det perfekte sted til opbevaring af dine dæk, så har du fundet svaret.
Med vores dækhotel sørger vi for alle de vigtige faktorer for at vedligeholde dine dæk korrekt. Vi sikrer optimale forhold under korrekt temperatur og lysforhold.

Vi beskytter dine dæk, og sørger for de rigtige forhold så dækkets materiale ikke nedbrydes med tiden.

Er du træt af at dækkene fylder derhjemme og kunne du tænke dig at forlænge deres levetid, så er vi klar til at overtage ansvaret. Vi sørger yderligere for en grundig gennemgang af mønsterdybde og dæktryk, når du vælger vores dækhotel.

Yderligere sørger vi for et hjulskift så du trygt kan begå dig i trafikken. Vi anbefaler altid et professionelt hjulskift til fejlfinding af slitage, aldring, beskadigelse m.m. Gamle eller slidte dæk har et forværret greb, og dette kan ende ud i utænkelige situationer, hvis de ikke skiftes i tide.

Pas på familiens, din og dine medtrafikanters sikkerhed i trafikken, ved at være opmærksom på den rette tid til et hjulskift.

Slip bekymringerne løs, og book en tid ved vores professionelle mekanikere i dag.

Kontakt os for hjælp til dæk opbevaring inkl. hjulskift via telefon 47 10 09 17 eller send os en mail på js@service-centret.dk, eller benyt kontaktformularen her på hjemmesiden.