Bremserens

Bremserens – Bremsevækse udskiftning

Service Centret tilbyder at holde din bils bremser i god form, og rense dem for skidt og snavs. Sådan garanterer vi en lang levetid til dine bremser.

Vi sørger for at adskille bremserne, give dem en grundig rensning, smøre bremserne ind og samle bremserne igen. Dette garanterer en optimal funktionalitet og en sikkerhed i top kvalitet.

Vores mekanikere hos Service Centret anbefaler at du som minimum en gang om året, får dine bremser undersøgt, efterset og renset grundigt igennem. Dette sikrer at dine bremser ikke sætter sig fast, og dermed ødelægges, samt i værste tilfælde fører til en ulykke.

Er det på tide til en bremsevæske udskiftning? Så står vores mekanikere også klar til at hjælpe med dette. Bremsevæsken er essentiel og klemmer bremseklodserne sammen i bremsekaliberen. Friktionen der er mellem bremseklodserne og bremseskiven, udvikler meget varme, og nedbryder bremsevæsken. Det er derfor vigtigt at udskifte bremsevæsken ca. hvert andet år.

Kontakt os for professionel hjælp til vedligeholdelse af dine bremser via telefon 47 10 09 17 eller send os en mail på js@service-centret.dk, eller benyt kontaktformularen her på hjemmesiden.