Dækhotel

Sikker dæk opbevaring – vi passer på dine dæk

Et dækhotel er det perfekte sted at opbevare dine dæk.

Udover at de ikke står og fylder derhjemme, så sørger vores dækhotel for at opbevare dine dæk under sikre og optimale forhold. Vi sikrer, at dine dæk er opmagasineret et tørt sted, så de ikke kommer i kontakt med opløsningsmidler, benzin m.m. Derudover garanterer vi opbevaring under den korrekte temperatur og lysforhold, for optimal beskyttelse. 

Hvis du gør brug at kælderrum, garager eller et skur til opbevaring, så er dine dæk ikke nødvendigvis beskyttet mod sol og ozon, som nedbryder dækkets materiale over tid.

En korrekt opbevaring forlænger dækkets levetid, sikrer kvaliteten, du sparer besværet og i sidste ende betyder det færre dækskift over tid.

Hos Service Centret sørger vi yderligere for at tjekke dine dæk grundigt, herunder mønsterdybde og dæktryk når du vælger vores dækhotel til opbevaring.

Tag en snak med vores mekaniker næste gang du besøger os, og få mere at vide om dine muligheder ved vores dækhotel.

Service Centret står altid parat til at servicere en professionel og høj kvalitetsservice. Vi står klar til at hjælpe med den optimale opbevaring af dine dæk.

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig og din bil via telefon 47 10 09 17 eller send os en mail på js@service-centret.dk, eller benyt kontaktformularen her på hjemmesiden.