Olieskift

Olieskift – undgå problemer

Det er vigtigt at få skiftet bilens olie hyppigt, da det ellers kan forvolde problemer i en mindre eller større grad for bilens motor. Et olieskift er med til at holde omkostningerne på et minimum, og sikrer motorens levetid.

Det der kan ske hvis man ikke er opmærksom på dette er, at fugtigheden i luften og kondenseringen i oliebeholderen kan ende med at danne vand i olien. Olien vil derved blive fortyndet, og motorens essentielle bevægelige dele vil ikke længere blive smørret tilstrækkeligt nok.

I tilfælde af at din bil er omfattet af fabriksgarantien, eller at du ønsker at vedligeholde din bil og sikre dens fremtidige drift samt sikkerhed, så står vi klar hos Service Centret til at lave et komplet serviceeftersyn. Vi sørger for olieskift inklusiv oliefilter og 4 liter olie.

Vores service omfatter en professionel grundig gennemgang af din bil, og vi garanterer top kvalitet resultater ud fra vores mange års erfaring indenfor værkstedsindustrien. Med vores kompetente bil eksperter har du ingen grund til bekymring.

Kontakt os for at book en tid til et olieskift, så du kan sikre din bils fremtidige drift og vedligeholdelse. Fang os på telefon 47 10 09 17 eller send os en mail på
js@service-centret.dk, eller benyt kontaktformularen her på hjemmesiden.