Kør grønt service

Kør grønt service – gavn din bil og miljøet på samme tid

Hos Service Centret tilbyder vi services som kan være med til at forlænge, samt forbedre din bils levetid. I forlængelse øger det desuden dit grønne præg, og gør din benzin- eller diesel bil lidt grønnere.

Vores services består således af nedenstående:

  • Kontrol af dæktryk

Ved at få tjekket dit dæktryk hver måned kan det sikre dækkenes levetid, et sikkert vejgreb, samt et besparende brændstofforbrug. Kører du med forkert dæktryk, kan dit brændsstofforbrug stige med optil 10%, vejgrebet forværres og din sikkerhed i trafikken formindskes.

  • Kontrol af dæk

Når du får foretaget kontrol af dine dæk, så kan du sikre dig de bedste køre egenskaber for din bil, og derudover er det en fordel for din økonomi.
Ved at undgå kontrol af dæk kan du ende med at have slidt dækkene til et punkt hvor det går ud over din bil, økonomi og i værste tilfælde ender ud i ulykker. Hos vores værksted sørger vi for at tjekke dækkenes slitage og ved atypisk slid, kan det være et tegn på manglende sporing. Forkert sporing kan medvirke til at bilen bruger ekstra brændstof, unødigt dækslid og forårsage andre ulemper.

  • Rådgivning om serviceeftersyn

Vores professionelle mekanikere står klar til at rådgive dig, og udarbejde en service som gavner din bils levetid og din sikkerhed i trafikken. Ved manglende servicering af din bil, kan det ende ud i større forurening og unødigt slid på din bil. Vi sørger for at gennemgå din bil fra A til Z, for at sikre dig og din bil en optimal kørsel og en sparende økonomi.

  • Vejledning om additiver

Med det kemiske stof additiver kan vores faglærte mekanikere sørge for en renere motorgang, samt en formindskelse af bilens CO2-udledning.

  • Vejledning om motorrens

Efterhånden som din bil får kørt flere kilometer oplever din motor at blive sodet mere til, hvilket resulterer i et øget brændstofforbrug. Ved pålægning af motorrens kan vi rengøre motoren og forlænge dens levetid.

Kontakt os for professionel vedligeholdelse af din bil via telefon 47 10 09 17 eller send os en mail på js@service-centret.dk, eller benyt kontaktformularen her på hjemmesiden.