Service efter fabrikkens forskrifter – bevar din garanti

Det er vigtigt at få serviceret din bil, men endnu vigtigere at få den serviceret korrekt.

Kører din bil stadig under fabriksgaranti, er det afgørende og anbefalet at serviceeftersynet er jævnført under fabrikkens forskrifter.

Hos Service Centeret har vi erfaring, viden, fagligheden og udstyret til at udføre den korrekte service på din bil. Vi sørger for at følge producenternes krav til service, så at garantien opretholdes. Dette sikrer dig et stempel i bilens servicebog, samt bibeholder du fabriksgarantien på din bil.

Vi overholder de serviceintervaller og vejledninger, der er opgivet i servicebogen. Et serviceinterval er typisk fastlagt og tager udgangspunkt i bilens alder og antal kørte kilometer. Hvis kilometerantallet ikke er usædvanligt kan udgangspunktet også være ud fra tidsperioden.

Det er meget forskelligt og alt afhænger af faktorer som mærke, model, variant og årgang.  

Hos Servicecenteret besidder vi mange års erfaring, og står klar til at udføre en professionel og tilfredsstillende service – efterlad blot dine bekymringer til os. 

Kontakt os for at book en tid til serviceeftersyn eller for at høre om yderligere services vi kan tilbyde via telefon 47 10 09 17 eller send os en mail på js@service-centret.dk, eller benyt kontaktformularen her på hjemmesiden.