Om os

Service Centret

HELLA SERVICE PARTNER – Bare bedre bilværksted..

Vores værksted kan og må reparerer bil også i garanti perioden, så din bil er i trygge hænder hos os..

Vi er jævnlig på skolebænken, så vi er “up to date” med den nyeste teknologi.

Hos os er kunden altid i centrum, og ikke “bare” den næste i køen. De fleste har invisteret mange penge i bilen, derfor bør vi også behandle den som vores egen.

Vi glæder os til at se dig og din bil…

Bare Bedre Bilværksted

  • Kvalitet – Vi ved alt om biler, også din
  • Lokalt – Vi har over 330 værksteder fordelt over hele landet
  • Tillid – Hos os er det altid kunden der er i fokus

Bare bedre bilværksted

Hos os er det altid vores mekaniker, der tager imod dig og din bil. Uanset om der er tale om det store serviceeftersyn eller blot et simpelt dækskifte. For os handler det altid om tillid i øjenhøjde, her er ikke blot tale om en handel, men altid et tæt samarbejde og dialog mellem værksted og kunde. Det er det vi kalder …”Bare bedre bilværksted”

Bevar din fabriksgaranti

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker efter bilfabrikanternes forskrifter og anvender reservedele af samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken. Hos os er du altid sikret 3 års garanti på alle reservedele, og får du bilen serviceret på et af vores værksteder i garantiperioden, er du samtidig sikker på at bibeholde din fabriksgaranti.

Del din værkstedsregning

Vores kundekort giver elastik. Med et personligt kundekort fra Hella Service Partner, har du mulighed for selv at bestemme, hvornår du vil betale dine regninger og har mulighed for at dele regningen op.
I samarbejde med Resurs Bank tilbyder vi mulighed for at oprette en Hella Service Partner konto, der giver fleksibilitet i din økonomi.

Dæk hotel - hele året rundt

Mange af vores Hella Service Partner værksteder tilbyder at opbevare dine dæk mellem dækskiftene, på den måde er du sikret, at dine dæk er opmagasineret et tørt og sikkert sted, så de ikke kommer i kontakt med opløsningsmidler og benzin der kan beskadige dækkene og slipper for besværet ved at fragte dækkene til og fra dækskifte hver gang.